U bent hier

In de kijker

Vlaams-Europees Verbindingsagentschap: gedachtewisseling

In 2006 zag het Vlaams-Europees verbindingsagentschap (vleva) het licht, als brug tussen Europa en Vlaamse lokale overheden, het middenveld en de Vlaamse overheid. Het biedt de Vlaamse overheden en het middenveld een betere toegang tot het Europese beleid door zijn informatieplatform en netwerk. De leden van de commissie wisselen met Dirk Rochtus en Jan Buysse van vleva van gedachten over de werking van het agentschap in 2017.

Video

Verslag

84 (2017-2018)
Externe sprekers
Jan Buysse (algemeen directeur Vleva) en Dirk Rochtus (voorzitter vleva)
1652 (2017-2018) nr. 1
Bijlage: Presentatie van vleva (pdf)

Agenda

84 (2017-2018)
Externe sprekers
Jan Buysse (algemeen directeur Vleva) en Dirk Rochtus (voorzitter vleva)
Verslaggever
Marc Hendrickx
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.