U bent hier

In de kijker

Vlaams-Europees Verbindingsagentschap: gedachtewisseling

In 2006 zag het Vlaams-Europees verbindingsagentschap (vleva) het licht, als brug tussen Europa en Vlaamse lokale overheden, het middenveld en de Vlaamse overheid. Het biedt de Vlaamse overheden en het middenveld een betere toegang tot het Europese beleid door zijn informatieplatform en netwerk. De leden van de commissie wisselen met Dirk Rochtus en Jan Buysse van vleva van gedachten over de werking van het agentschap in 2017.

Video

Agenda

Gedachtewisseling over de werking van het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (vleva) in 2017, met Dirk Rochtus, voorzitter, en Jan Buysse, algemeen directeur
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.