U bent hier

In de kijker

Digitalisering culturele sector: hoorzitting

Eind december 2017 keurde de Vlaamse Regering de visienota 'Een Vlaams cultuurbeleid in het digitale tijdperk' van minister Sven Gatz goed. In die nota zet hij de ideeën uiteen om culturele content te stimuleren in een digitale omgeving. De leden van de commissie houden in dit verband een hoorzitting met Michel Bauwens van P2P Foundation, met Sven Mastbooms van Kindred Spirits en met Rosemie Callewaert van iStoire Services.

Video

Verslag

87 (2017-2018)
Externe sprekers
Michel Bauwens (stichter P2P Foundation), Sven Mastbooms (zaakvoerder Kindred Spirits) en Rosemie Callewaert (onafhankelijk consulent iStoire Services)
1648 (2017-2018) nr. 1
Bijlage: Visienota digitale cultuur (pdf)

Agenda

87 (2017-2018)
Externe sprekers
Michel Bauwens (stichter P2P Foundation), Sven Mastbooms (zaakvoerder Kindred Spirits) en Rosemie Callewaert (onafhankelijk consulent iStoire Services)
Verslaggever
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.