U bent hier

In de kijker

Wijziging Mediadecreet

De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in om het Mediadecreet uit 2009 op verschillende punten aan te passen. Het betreft onder andere een aantal wetgevingstechnische aanpassingen, wijzigingen inzake de adviesverplichting van de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) en de toepassing van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op de VRT. Minister Sven Gatz licht dit ontwerp van decreet in de commissie toe.

Video

Verslag

1591 (2017-2018) nr. 3
1591 (2017-2018) nr. 4
1587 (2017-2018) nr. 3

Agenda

1591 (2017-2018) nr. 1
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever en toelichting Hoorzitting met Herman Baeten, voorzitter sectorraad Kunsten en Erfgoed, SARC Bart Demuyt, voorzitter adviescommissie Kunsten Leen Laconte, directeur oKo
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.