U bent hier

Vergadering

donderdag 17 mei 2018, 10.00u - Zaal Peter Paul Rubens

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Geschrapt .
Gedachtewisseling over de activiteiten van de ParticipatieMaatschappij Vlaanderen (PMV) en de opvolging van de aanbevelingen van het Rekenhof met:
- Michel Casselman, algemeen manager PMV
- Bart Andriessens, auditeur Rekenhof
toegevoegd .
73 (2017-2018)
Externe sprekers
Michel Casselman (algemeen manager ParticipatieMaatschappij Vlaanderen PMV) en Bart Andriessens (auditeur van het Rekenhof)
gewijzigd .
van Andries Gryffroy, Annick De Ridder, Matthias Diependaele, Peter Wouters, Bert Maertens en Nadia Sminate
1561 (2017-2018) nr. 1
Verslaggever
Benoeming van een verslaggever en toelichting

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.