U bent hier

Vergadering

donderdag 18 januari 2018, 14.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

In de kijker

Arbeidsmarkt van de toekomst: gedachtewisseling

De leden van de commissie wisselen van gedachten over de transitie naar een digitale samenleving en de arbeidsmarkt van de toekomst met vertegenwoordigers van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) en met Fabian Dekker van de Erasmus Universiteit Rotterdam, met Yves Slachmuylders van McKinsey, en met Marc Thijs van Dymotec.

Video

Agenda

Gedachtewisseling over de transitie naar een digitale samenleving en de arbeidsmarkt van de toekomst met vertegenwoordigers van de Sociaal-Economische Raad van Vlaanderen (SERV) en met:
- dr. Fabian Dekker, arbeidsocioloog Erasmus Universiteit Rotterdam
- Yves Slachmuylders, partner McKinsey
- Marc Thijs, gedelegeerd bestuurder Dymotec
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.