U bent hier

In de kijker

Periode van droogte en advies KMI

In juni liet minister Joke Schauvliege weten dat ze het KMI om een analyse zou vragen over de aanhoudende droogteperiode. Het KMI stelde in die analyse dat de droogteperiode niet uitzonderlijk is, en daardoor kunnen landbouwers geen schadevergoeding ontvangen. Halfweg juli spreekt het KMI zich opnieuw uit over de droogtesituatie, is er dan meer kans dat dit wordt erkend als landbouwramp? Indien niet, bestaan er dan alternatieven om de landbouwers te steunen? Welke maatregelen wil de minister treffen?

Video

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.