U bent hier

Vergadering

donderdag 22 juni 2017, 13.30u - Zaal Pieter Bruegel

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Toegevoegd .
77 (2016-2017)
Externe sprekers
Ben Weyts (Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn) en Roger Kesteloot (directeur-generaal De Lijn)
Verslaggevers
Annick De Ridder en Joris Vandenbroucke
Geschrapt van deze agenda .
Gedachtewisseling over de toekomst van de VVM-De Lijn, met Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, en Roger Kesteloot, directeur-generaal van de VVM-De Lijn
Transitiebeheersovereenkomst van de Vlaamse Regering met de VVM-De Lijn 2017-2020
Evaluatie van de uitvoering van de beheersovereenkomst van de VVM-De Lijn in 2016
Jaarverslag 2016 van de VVM-De Lijn
Meerjarig ondernemingsplan (inclusief nieuwe ijkpunten indicatoren) van de VVM-De Lijn
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.