U bent hier

In de kijker

Sociaal-cultureel volwassenenwerk: bespreking

De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in houdende de subsidiëring en erkenning van het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Hierin wil ze een aantal uitdagingen aanpakken die zich aandienen: de vraag naar maatschappelijke legitimering van het sociaal-cultureel volwassenenwerk, de opkomst van nieuwe werkingen die niet onder te brengen vallen onder één bepaald domein, ... De leden van de commissie hielden hierover verleden week een hoorzitting, vandaag zetten ze hun bespreking voort en stemmen ze over het ontwerp van decreet.

Video

Verslag

1163 (2016-2017) nr. 5
Bijlage 1: Technische nota FOV (pdf)
1163 (2016-2017) nr. 6

Agenda

van de Vlaamse Regering
1163 (2016-2017) nr. 1
Verslaggevers
Yamila Idrissi en Manuela Van Werde
Gemeenschapsaangelegenheid
Voortzetting van de bespreking en stemming

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.