U bent hier

Agenda

Werkbezoek aan het lunchseminarie 'Naar een geïntegreerd net en tarief voor het openbaar vervoer', georganiseerd door TreinTramBus, Testaankoop, iew (Fédération Inter-Environnement Wallonie), en Navetteurs.be, met Anne Hettinga, CEO Arriva Northern Europe en Elisa Schenner van Wiener Stadtwerke
Testaankoop
Hollandstraat 13
1060 Brussel
Gsm: 0473 382 647

Het werkbezoek is uitsluitend voor de leden die zich vooraf bij het commissiesecretariaat hebben ingeschreven

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.