U bent hier

In de kijker

Bezoek EU-commissaris Moscovici

De verenigde commissies Algemeen Beleid en Europese Aangelegenheden ontvangen vandaag Pierre Moscovici, Europees commissaris voor Economische en Financiële Zaken, Belastingen en Douane. De leden van de verenigde commissies wisselen met hem van gedachten over de gevolgen van de brexit.

Video

Verslag

73 (2016-2017)
Externe sprekers
Pierre Moscovici (Europees commissaris voor Economische en Financiële Zaken, Belastingen en Douane)
1225 (2016-2017) nr. 1

Agenda

73 (2016-2017)
Externe sprekers
Pierre Moscovici (Europees commissaris voor Economische en Financiële Zaken, Belastingen en Douane)
Verslaggever
Karim Van Overmeire

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.