U bent hier

Vergadering

donderdag 12 januari 2017, 14.00u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
749 (2016-2017)
van Katia Segers aan minister Sven Gatz
752 (2016-2017)
geschrapt
Voortzetting van de gedachtewisseling over het Masterplan Bivakplaatsen met Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel, en de Vlaamse Jeugdraad
toegevoegd
5 (2016-2017)
Externe sprekers
Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel), Joke Schauvliege (Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw) en Dries De Smet (coördinator Vlaamse Jeugdraad)
Verslaggevers
Tine Soens en Joris Poschet
voortzetting

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.