U bent hier

In de kijker

Herziening radiolandschap

De Vlaamse Regering stelde zich tot doel om een nieuw frequentieplan, een aangepast regelgevend kader en een beleid ter ondersteuning van een digitaal radiolandschap op te stellen. In uitvoering van deze beleidsintenties en de conceptnota Radiolandschap diende de Vlaamse Regering een ontwerp van decreet in om onder andere de lokale radio’s meer zendcomfort te geven. Na de hoorzitting van twee dagen geleden bespreken de leden van de commissie dit ontwerp van decreet met minister Sven Gatz en stemmen ze erover.

Video

Verslag

983 (2016-2017) nr. 3
983 (2016-2017) nr. 4

Agenda

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.