U bent hier

In de kijker

Vlaams Fonds voor de Letteren: jaarverslag 2015

Het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) wil een breed toegankelijk literair landschap mogelijk maken en de Vlaamse literatuur meer zichtbaarheid geven in binnen- en buitenland. Tijdens deze hoorzitting met het VFL geven de voorzitter Jos Geysels en de directeur Koen Van Bockstal meer toelichting bij het jaarverslag 2015 en bij de voorbereidingen van de Frankfurter Buchmesse 2016.

Verslag

78 (2015-2016)
Externe sprekers
Jos Geysels (voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren) en Koen Van Bockstal (directeur Vlaams Fonds voor de Letteren)
885 (2015-2016) nr. 1

Agenda

78 (2015-2016)
Externe sprekers
Jos Geysels (voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren) en Koen Van Bockstal (directeur Vlaams Fonds voor de Letteren)
Verslaggevers
Yamila Idrissi en Caroline Bastiaens

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.