U bent hier

In de kijker

Toerisme voor Allen: evaluatie

Op 18 juli 2003 keurde het Vlaams Parlement het decreet ‘Toerisme voor Allen’ goed. De hoofddoelstelling van het decreet is de vakantiedrempel verlagen zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om op vakantie te gaan. Daarnaast biedt het decreet een kader en nieuwe mogelijkheden aan bestaande instellingen en organisaties van sociaal toerisme. De leden van de commissie wisselen van gedachten met vertegenwoordigers van Toerisme Vlaanderen over de werking van de verblijven en verenigingen uit deze sector.

Verslag

van Marnic De Meulemeester aan minister Ben Weyts
2214 (2015-2016)
van Stefaan Sintobin aan minister Ben Weyts
2244 (2015-2016)
855 (2015-2016) nr. 1
Bijlage: Presentatie van Toerisme Vlaanderen (pdf)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.