U bent hier

In de kijker

Jeugdwerk in Vlaanderen: nieuw decreet

Leden van de meerderheid dienden een voorstel van decreet in om het bestaande decreet Jeugd- en Kinderrechtenbeleid aan te passen. De aanpassingen betreffen voornamelijk de erkenningscriteria voor de jeugdverenigingen. De Vlaamse Jeugdraad bracht hierover een advies uit. De commissieleden bespreken en stemmen over het voorstel van decreet.

Video

Verslag

717 (2015-2016) nr. 3

Agenda

van Lionel Bajart, Miranda Van Eetvelde, Tinne Rombouts, Marius Meremans, Caroline Bastiaens en Bart Nevens
717 (2015-2016) nr. 1
Verslaggever
Tine Soens
Gemeenschapsaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever, bespreking en stemming

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.