U bent hier

In de kijker

Vlaamse sociale bescherming

De Vlaamse Regering diende een ontwerp van decreet in over de Vlaamse sociale bescherming (VSB), die het basisondersteuningsbudget, de tegemoetkoming voor hulp aan bejaarden en de zorgverzekering bundelt. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met experts uit de gezondheidssector en de academische wereld.

Video

Verslag

van de Vlaamse Regering
715 (2015-2016) nr. 1
715 (2015-2016) nr. 4
715 (2015-2016) nr. 5

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

14:10 uur

van de Vlaamse Regering
715 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Elke Van den Brandt, Griet Coppé en Freya Saeys
Gemeenschaps- en Gewestaangelegenheid
Hoorzitting met als sprekers: - Jan De Maeseneer, voorzitter, en Gunter Naets, secretaris, SAR WGG - Pieter Van Herck, senior adviseur welzijns- en gezondheidsbeleid, Voka - prof. dr. Anja Declercq, LUCAS KULeuven - prof. dr. Dominique Verté, VUB - Sjoert Holtackers, beleidsmedewerker, coördinator Brussels Regionaal Overleg Gehandicaptenzorg, Brusselse Welzijns- en Gezondheidsraad

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.