U bent hier

In de kijker

Cultureel erfgoed: conceptnota Vlaamse Regering

De Vlaamse Regering stelde een conceptnota op met daarin haar plannen voor een duurzame cultureel-erfgoedwerking. In een vorige vergadering heeft minister Sven Gatz deze conceptnota toegelicht, vandaag houden de leden van de commissie een hoorzitting met vertegenwoordigers uit het brede culturele veld.

Verslag

743 (2015-2016) nr. 2
743 (2015-2016) nr. 3

Agenda

van Sven Gatz
743 (2015-2016) nr. 1
Verslaggevers
Cathy Coudyser en Yamila Idrissi
Hoorzitting met de volgende sprekers: - Marc Jacobs, directeur FARO - Jan De Maeyer, voorzitter, en Sigrid Bosmans, ondervoorzitter OCE - Jorijn Neyrinck, coördinator tapis plein - Herwig Todts, wnd. directeur Marketing, Communicatie en Informatie en conservator KMSKA - Bart De Baere, directeur M HKA - Pascal Ennaert, coördinator VKC - Els Silvrants-Barclay, coördinator CAHF - Timothy Naessens, directeur Lukas - Art in Flanders

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.