U bent hier

In de kijker

Vlaams Instituut voor Archivering: opdracht en werking

Het Vlaams Instituut voor Archivering (VIAA) heeft als opdracht het erfgoed van Vlaanderen (film, audio- en videomateriaal, documenten, boeken, foto’s, ...) te digitaliseren en te archiveren, zodat het in digitale vorm beschikbaar wordt en blijft. De leden van de commissie bespreken samen met vertegenwoordigers van het VIAA zijn opdracht en werking in 2016.

Agenda

van Yamila Idrissi aan minister Sven Gatz
1322 (2015-2016)
van Miranda Van Eetvelde aan minister Sven Gatz
1560 (2015-2016)
van Caroline Bastiaens aan minister Sven Gatz
1595 (2015-2016)
55 (2015-2016)
Externe sprekers
Nico Verplancke (directeur VIAA), Karen Vander Plaetse (manager marketing en publieksinteractie VIAA) en Debbie Esmans (manager Beleid en Strategie VIAA)
Verslaggever

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.