U bent hier

Vergadering

woensdag 2 maart 2016, 9.30u - Zaal Antoon Van Dyck

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

09:40 uur

gewijzigd
van Katrien Schryvers, Vera Jans, Cindy Franssen, Griet Coppé, Tinne Rombouts en Sonja Claes
600 (2015-2016) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting met: - Ariane Van den Berghe, Vlaams Adoptieambtenaar - Sarah Quintens en Greet Pauwels, Vereniging voor Adoptiekind en Gezin vzw - Inge Demol, directeur, Steunpunt Adoptie - Erika Van Beek, coördinator, Christine Gonnissen, bestuurslid, en Gabriella Jennes, bestuurslid, Ray of Hope - Ann Loos, coördinator, FIAC-Horizon
van Katrien Schryvers, Vera Jans, Cindy Franssen, Griet Coppé, Tinne Rombouts en Sonja Claes
600 (2015-2016) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting met: - Ariane Van den Berghe, Vlaams Adoptieambtenaar - Vereniging voor Adoptiekind en Gezin vzw - Inge Demol, directeur van het Steunpunt Adoptie - Cavaria - een vertegenwoordiging van de adoptiediensten Ray of Hope en FIAC-Horizon

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.