U bent hier

In de kijker

Nieuwe Vlaamse havencommissaris: kennismaking

In het voorjaar 2015 stelde de Vlaamse Regering Jan Blomme aan als nieuwe Vlaamse havencommissaris. De gewestelijke havencommissaris is de link tussen de Vlaamse Regering en de havenbedrijven van Antwerpen, Zeebrugge, Gent en Oostende. De havencommissaris ziet toe op de goede werking van de havenbedrijven en zorgt voor een goede informatiedoorstroming tussen de overheid en de havens. De leden van de commissie maken in een gedachtewisseling kennis met de nieuwe havencommissaris.

Video

Agenda

55 (2015-2016)
Externe sprekers
Jan Blomme (Vlaamse havencommissaris)
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.