U bent hier

In de kijker

Participatiesurvey 2014: hoorzitting

In 2014 werd een participatiesurvey georganiseerd: een representatief deel van de Vlaamse bevolking antwoordde op vragen over hoe ze participeren aan de Vlaamse samenleving. De leden van de commissie houden een hoorzitting met experts over de resultaten van deze Participatiesurvey 2014.

Agenda

49 (2015-2016)
Externe sprekers
Sven Gatz (Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel)
Verslaggevers
Jean-Jacques De Gucht en Yamila Idrissi
41 (2015-2016)
Externe sprekers
John Lievens (promotor Steunpunt Cultuur), Jessy Siongers (coördinator Steunpunt Cultuur), Ike Picone (researcher Steunpunt Media) en Lieve Bradt (onderzoeker Jeugdonderzoeksplatform)
Verslaggevers
Caroline Bastiaens en Marius Meremans

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.