U bent hier

In de kijker

Mobile Health: hoorzitting

Smartphones hebben heel wat mogelijke toepassingen, bijvoorbeeld om de eigen gezondheid via een app te monitoren. Martine Taelman diende een conceptnota in om die Mobile Health of mHealth en robotica een plaats te geven in het Vlaamse beleid inzake welzijn en gezondheidszorg. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met experts uit de gezondheidssector.

Verslag

445 (2014-2015) nr. 2
445 (2014-2015) nr. 3

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

09:40 uur

van Martine Taelman
445 (2014-2015) nr. 1
Hoorzitting met als sprekers: - Sofie Staelraeve, coördinator Health Community, en Pieter Van Herck, senior adviseur kenniscentrum Voka vzw, Voka Health Community - Geert Houben, ceo en founder, en Peter Willems, Cubigo - Remi De Brandt, Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten - Michiel Callens, directeur Onderzoek en Ontwikkeling, Landsbond van de Christelijke Mutualiteiten en voorzitter van het Kankerregister - Marjolijn Heerings, onderzoeker afdeling Technology Assessment, Melanie Peters, directeur, Rathenau Instituut - Dominique Dejonckheere, programmamanager ICT, en Wouter De Jonghe, business expert, Vitalink

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.