U bent hier

In de kijker

Mobile Health: hoorzitting

Smartphones hebben heel wat mogelijke toepassingen, bijvoorbeeld om de eigen gezondheid via een app te monitoren. Martine Taelman diende een conceptnota in om die Mobile Health of mHealth en robotica een plaats te geven in het Vlaamse beleid inzake welzijn en gezondheidszorg. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met experts uit de gezondheidssector.

Verslag

445 (2014-2015) nr. 2
445 (2014-2015) nr. 3

Agenda

Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

09:40 uur

van Martine Taelman
445 (2014-2015) nr. 1
Hoorzitting met als sprekers: - Sofie Staelraeve, coördinator Health Community, en Pieter Van Herck, senior adviseur kenniscentrum Voka vzw, Voka Health Community - Geert Houben, ceo en founder, en Peter Willems, Cubigo - Remi De Brandt, Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten - Michiel Callens, directeur Onderzoek en Ontwikkeling, Landsbond van de Christelijke Mutualiteiten en voorzitter van het Kankerregister - Marjolijn Heerings, onderzoeker afdeling Technology Assessment, Melanie Peters, directeur, Rathenau Instituut - Dominique Dejonckheere, programmamanager ICT, en Wouter De Jonghe, business expert, Vitalink

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.