U bent hier

In de kijker

Schaalverandering in de land- en tuinbouw

De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met vertegenwoordigers van de landbouworganisaties.

Video

Agenda

40 (2015-2016)
Externe sprekers
Hendrik Vandamme (voorzitter Algemeen Boerensyndicaat), Kurt Sannen (ex-voorzitter BioForum en voorzitter Farmers-Group van IFOAM Organics Europe, internationale organisatie voor de biosector), Esmeralda Borgo (beleidsmedewerker BioForum) en Guy Vandepoel (adviseur rundveehouderij en lid hoofdbestuur Boerenbond)
Verslaggever
Herman De Croo
Regeling van de werkzaamheden (besloten vergadering)

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.