U bent hier

In de kijker

Jeugd- en kinderrechtenbeleidsplan Vlaamse Regering: hoorzitting

De Vlaamse Regering diende bij het Vlaams Parlement haar Vlaams Jeugd- en Kinderrechtenbeleidsplan 2015-2019 in. De commissie houdt hierover een hoorzitting.

Video

Agenda

van Sven Gatz
449 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Miranda Van Eetvelde
Hoorzitting met de volgende sprekers: - Dries De Smet, coördinator, en Simon Kenens, medewerker, Vlaamse Jeugdraad - Kaï Van Nieuwenhove, directeur Vereniging Vlaamse Jeugddiensten - vertegenwoordigers van Uit De Marge - Bruno Vanobbergen, kinderrechtencommissaris
Dit agendapunt werd gewijzigd Bekijk de historiek van wijzigingen.

Aanwezigheden

Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.