U bent hier

In de kijker

Georganiseerde sportsector: hoorzitting

De Vlaamse Regering stelde een nota op over een nieuw decreet voor de georganiseerde sportsector. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met professoren Jeroen Scheerder en Annick Willem en met vertegenwoordigers van de Vlaamse Sportraad, de Vlaamse Sportfederatie, de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond en de Voetbalfederatie Vlaanderen.

Video

Agenda

460 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Hoorzitting met de professoren Jeroen Scheerder en Annick Willem en met vertegenwoordigers van de Vlaamse Sportraad, de Vlaamse Sportfederatie, de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond en de Voetbalfederatie Vlaanderen

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.