U bent hier

In de kijker

Georganiseerde sportsector: hoorzitting

De Vlaamse Regering stelde een nota op over een nieuw decreet voor de georganiseerde sportsector. De leden van de commissie houden hierover een hoorzitting met professoren Jeroen Scheerder en Annick Willem en met vertegenwoordigers van de Vlaamse Sportraad, de Vlaamse Sportfederatie, de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond en de Voetbalfederatie Vlaanderen.

Video

Agenda

460 (2014-2015) nr. 1
Verslaggever
Herman Wynants
Hoorzitting met de professoren Jeroen Scheerder en Annick Willem en met vertegenwoordigers van de Vlaamse Sportraad, de Vlaamse Sportfederatie, de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond en de Voetbalfederatie Vlaanderen

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.