U bent hier

Gebruik van het logo van het Vlaams Parlement

U kunt het logo van het Vlaams Parlement gebruiken voor publicaties die verband houden met het Vlaams Parlement. Bijvoorbeeld wanneer u een evenement in het parlement organiseert. U  moet hierbij het volgende respecteren:

 1. Het gebruik van het logo van het Vlaams Parlement is toegestaan tenzij dit:
  • ten onrechte de indruk of suggestie wekt dat er een verband bestaat tussen de gebruiker en het Vlaams Parlement
  • het publiek ten onrechte de indruk geeft dat de gebruiker voordeel ondervindt van de steun, sponsoring, goedkeuring of instemming van het Vlaams Parlement
  • gekoppeld is aan doelstellingen of activiteiten die onverenigbaar zijn met de missie en visie van het Vlaams Parlement
 2. Het gebruik van het logo houdt niet in dat het Vlaams Parlement hiermee instemt, noch dat het dit goedkeurt of sponsort.
 3. Het Vlaams Parlement behoudt zich te allen tijde het recht voor om het gebruik van zijn logo in gevallen waarin dat gebruik afbreuk zou doen aan zijn belangen of ongepast zou zijn, te verbieden. Het logo van het Vlaams Parlement is een beschermd oorspronkelijk ontwerp. Alle rechten zijn voorbehouden. Het mag niet als handelsmerk of voor andere doeleinden worden geregistreerd. Gebruik door derden geeft dezen geen enkel recht op dit logo, ook al heeft het Vlaams Parlement toestemming voor het gebruik gegeven.

 

Klik op het logo dat u wilt downloaden

 1. logo-2010-2100px.jpg
  jpg
  2362 x 1227 px
  Logo Vlaams Parlement
 2. logo-2010-A4-formaat 1122px-95mm.jpg
  jpg 
  1122 x 583 px
  Logo Vlaams Parlement 1122 px 
 3. logo_2010_180px-mail.jpg
  jpg 
  158 x 93 px 
  Logo Vlaams Parlement 180 px

Bekijk het Huistijlhandboek hieronder voor richtlijnen over het gebruik.

 

Vragen?

Heeft u vragen over het correcte gebruik van het logo? Neem contact op met de Dienst Communicatie op communicatie@vlaamsparlement.be.