U bent hier

Plenaire vergadering

maandag 22 september 2014, 14.03u

Voorzitter
Politieke fracties
De voorzitter

Wijziging in de samenstelling

Dames en heren, bij brief van 22 september 2014 delen de heren Bart Van Malderen, voorzitter van de sp.a-fractie, en John Crombez mee dat de heer John Crombez deel uitmaakt van de sp.a-fractie. (Applaus)

De voorzitter

Wijziging in het bestuur

Dames en heren, bij brief van 22 september 2014 delen de heren Bart Van Malderen, voorzitter van de sp.a-fractie, en John Crombez mee dat de heer John Crombez voorzitter van de sp.a-fractie wordt. (Applaus) 

Mededeling van de voorzitter
Onderzoek van de geloofsbrieven van opvolgers

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.