U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 24 april 2014, 10.00u

Voorzitter
Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, ik stel voor om de vergadering te schorsen tot 11 uur. We beslissen dan of we al dan niet ingaan op het voorstel tot spoedbehandeling van het voorstel van decreet van de heer Vereeck en anderen en op het voorstel tot aanvulling van de agenda met een motie van de heren Rzoska en Peeters. Daarna zijn er nog een aantal agendapunten, onder meer een rouwhulde voor de onlangs overleden minister van staat Jos Chabert en mijn slottoespraak. Daarna doen we de hoofdelijke stemmingen.

Dames en heren, we schorsen de vergadering.

– De vergadering wordt geschorst om 10.17 uur.

– De vergadering wordt hervat om 11.01 uur.

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.