U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 24 april 2014, 10.00u

Voorzitter
van Dirk de Kort, Bart Martens, Annick De Ridder, Caroline Bastiaens, Steve D'Hulster, Lies Jans en Griet Smaers
2516 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Bespreking

Dames en heren, aan de orde is het voorstel van resolutie van de heren Dirk de Kort en Bart Martens, de dames Annick De Ridder en Caroline Bastiaens, de heer Steve D’Hulster en de dames Lies Jans en Griet Smaers betreffende de aanpak en communicatie van de mobiliteitsoplossingen in Antwerpen.

De bespreking is geopend.

De heer de Kort heeft het woord.

De heer Dirk de Kort

Voorzitter, collega’s, het was van belang dat na het Valentijnsakkoord in verband met de Oosterweelverbinding effectief verder kan worden gewerkt aan een draagvlak en dat de communicatie over het project ook verder zou gebeuren door BAM. Met dit voorstel van resolutie dringen wij daarop aan.

De voorzitter

Vraagt nog iemand het woord? (Neen)

De bespreking is gesloten.

We zullen straks de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.