U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 23 april 2014, 14.06u

Voorzitter
van Sabine Poleyn, Kathleen Deckx, Goedele Vermeiren, Irina De Knop, Elisabeth Meuleman, Boudewijn Bouckaert en Jos De Meyer
2504 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Dames en heren, aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie.

Stemming nr. 75

Ziehier het resultaat:

102 leden hebben aan de stemming deelgenomen;
101 leden hebben ja geantwoord;
    1 lid heeft zich onthouden.

Dientengevolge neemt het Vlaams Parlement het voorstel van resolutie aan. De resolutie zal aan de Vlaamse Regering worden overgezonden.

Mevrouw Van Steenberge heeft het woord.

Mevrouw Gerda Van Steenberge

Voorzitter, uiteraard ben ik het eens over de inhoud, maar de haat van de socialisten zit zo diep dat ik ook bij dit voorstel van resolutie nog steeds niet mee mocht tekenen. Aangezien mijn handtekening niet goed genoeg is voor mevrouw Deckx, krijgt ze ook mijn stem niet. (Applaus bij het Vlaams Belang)

Vergadering bijwonen

De plenaire vergadering en de commissievergaderingen zijn in principe openbaar, tenzij anders vermeld. 

U wil een vergadering bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.