U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 23 april 2014, 14.06u

Voorzitter
van Sabine Poleyn, Kathleen Deckx, Goedele Vermeiren, Irina De Knop, Elisabeth Meuleman, Boudewijn Bouckaert en Jos De Meyer
2504 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Dames en heren, aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie.

Stemming nr. 75

Ziehier het resultaat:

102 leden hebben aan de stemming deelgenomen;
101 leden hebben ja geantwoord;
    1 lid heeft zich onthouden.

Dientengevolge neemt het Vlaams Parlement het voorstel van resolutie aan. De resolutie zal aan de Vlaamse Regering worden overgezonden.

Mevrouw Van Steenberge heeft het woord.

Mevrouw Gerda Van Steenberge

Voorzitter, uiteraard ben ik het eens over de inhoud, maar de haat van de socialisten zit zo diep dat ik ook bij dit voorstel van resolutie nog steeds niet mee mocht tekenen. Aangezien mijn handtekening niet goed genoeg is voor mevrouw Deckx, krijgt ze ook mijn stem niet. (Applaus bij het Vlaams Belang)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.