U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 23 april 2014, 14.06u

Voorzitter
van Sabine Poleyn, Kathleen Deckx, Goedele Vermeiren, Irina De Knop, Elisabeth Meuleman, Boudewijn Bouckaert en Jos De Meyer
2504 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Bespreking

Dames en heren, aan de orde is het voorstel van resolutie van de dames Sabine Poleyn, Kathleen Deckx, Goedele Vermeiren, Irina De Knop en Elisabeth Meuleman en de heren Boudewijn Bouckaert en Jos De Meyer betreffende de vereenvoudiging, rechtszekerheid en kwaliteitszorg van werkplekleren en stages in het onderwijs.

De bespreking is geopend.

Vraagt er iemand het woord? (Neen)

De bespreking is gesloten.

We zullen straks de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.