U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 23 april 2014, 14.06u

Voorzitter
van Robrecht Bothuyne, Bart Martens, Liesbeth Homans, Tinne Rombouts, Michèle Hostekint, Marc Hendrickx en Lode Ceyssens
2478 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Bespreking

Dames en heren, aan de orde is het voorstel van resolutie van de heren Robrecht Bothuyne en Bart Martens, de dames Liesbeth Homans, Tinne Rombouts en Michèle Hostekint en de heren Marc Hendrickx en Lode Ceyssens betreffende het ontwikkelen en bevorderen van diepe geothermie in Vlaanderen.

De bespreking is geopend.

Vraagt er iemand het woord? (Neen)

De bespreking is gesloten.

We zullen straks de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.