U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 2 april 2014, 14.01u

Voorzitter
van Peter Reekmans, Ivan Sabbe, Boudewijn Bouckaert, Jurgen Verstrepen, Ulla Werbrouck en Patricia De Waele
2519 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Voorstel tot aanvulling van de agenda

Dames en heren, met toepassing van artikel 50 van het Reglement van het Vlaams Parlement heeft de heer Peter Reekmans bij motie van orde het woord gevraagd.

De heer Reekmans heeft het woord.

De heer Peter Reekmans

Voorzitter, ik zou een motie willen toevoegen aan de agenda. Het is een motie tot uitoefening van het recht van onderzoek naar het beleid van de Vlaamse overheid ten opzichte van Electrawinds. Het stuk is ingediend. Ik zou het graag op de agenda van deze vergadering laten zetten. Ik zal straks de hoogdringendheid toelichten.

De voorzitter

We zullen ons daar straks over uitspreken.

Het incident is gesloten.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.