U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 26 maart 2014, 14.06u

Voorzitter
van Jos De Meyer, Bart Van Malderen, Marius Meremans en Marc Van de Vijver
2344 (2013-2014) nr. 1
De voorzitter

Bespreking

Dames en heren, aan de orde is het voorstel van resolutie van de heren Jos De Meyer, Bart Van Malderen, Marius Meremans en Marc Van de Vijver betreffende de mobiliteit over de weg in het Waasland.

De bespreking is geopend.

De heer De Meyer heeft het woord.

De heer Jos De Meyer

Voorzitter, ik wil de collega’s bedanken die de resolutie mee ondersteunden door ze te ondertekenen, door een verslag te maken en door ze goed te keuren.

Voor de afwikkeling van de Wase mobiliteit is de uitvoering van deze resolutie door de regering bijzonder belangrijk voor een vlotte doorstroming van het verkeer, maar ook voor de ontlasting van een aantal dorpskernen. Tot daar de essentie van dit voorstel van resolutie.

De voorzitter

Vraagt nog iemand het woord? (Neen)

De bespreking is gesloten.

We zullen straks de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie houden.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.