U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 2 oktober 2013, 14.04u

Voorzitter
Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, alvorens te vertrekken wil ik uw bijzondere aandacht vragen. Vandaag is een heel bijzondere dag. Een van onze leden heeft namelijk de leeftijd van 50 jaar bereikt. Dat is toch wel heel bijzonder. Kris Van Dijck is inmiddels toegetreden tot de club van de vijftigers. (Applaus)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.