U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 10 juli 2013, 14.00u

van Gwenny De Vroe, Mercedes Van Volcem, Dirk Van Mechelen, Karlos Callens en Sas van Rouveroij
1701 (2011-2012) nr. 1
De voorzitter

Intrekking

Dames en heren, bij brief van 10 juli 2013 hebben de dames Gwenny De Vroe en Mercedes Van Volcem en de heren Dirk Van Mechelen, Karlos Callens en Sas van Rouveroij hun voorstel van resolutie betreffende het wonen onder hoogspanningsleidingen ingetrokken.

Mevrouw De Vroe heeft het woord.

Voorzitter, ik had dit voorstel van resolutie, na de bespreking in de commissie, toch nog vandaag op de agenda van de plenaire vergadering willen brengen. Maar na contacten met de meerderheidspartijen vanmorgen hebben zij gemeld dat ze bereid zijn over te gaan tot een gezamenlijk voorstel van resolutie.

Daarom ben ik bereid om dit voorstel van resolutie ter bespreking vandaag in te trekken. Ik stel voor dat ik de collega’s van de meerderheid begin september contacteer om de gesprekken aan te vatten voor een gezamenlijk voorstel van resolutie betreffende het wonen onder hoogspanningsleidingen.

De voorzitter

Dank u wel, mevrouw De Vroe.

Wijziging van het reglement van de vzw Pensioenen van de Vlaamse volksvertegenwoordigers

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is toegankelijk.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.