U bent hier

Verslag

Opening van de vergadering
Verontschuldigingen
Verwelkoming
Verwelkoming
Regeling van de werkzaamheden

Agenda

HULDE

Hulde aan de heer Jo Vandeurzen, mevrouw Mieke Vogels en de heren Karim Van Overmeire en Jos De Meyer voor hun twintig jaar parlementair mandaat, aan de heer Dirk Van Mechelen voor zijn vijfentwintig jaar parlementair mandaat en aan de heer Eric Van Rompuy voor zijn dertig jaar parlementair mandaat

Aanwezigheden

Aanwezig
Afwezig met kennisgeving
Afwezig

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.