U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 februari 2013, 14.01u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, ik stel voor de agenda aan te vullen met de verkiezing van de voorzitter van de Commissie voor Brussel en de Vlaamse Rand ter vervanging van de heer Mark Demesmaeker, die ontslag heeft genomen als Vlaams volksvertegenwoordiger, en met de verkiezing van de tweede ondervoorzitter van de Commissie voor Algemeen Beleid, Financiën en Begroting ter vervanging van de heer Kris Van Dijck, die geen vast lid meer is van die commissie.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Samenstelling van de commissies
Samenstelling van de commissies

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.