U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 6 februari 2013, 14.01u

Politieke fracties
De voorzitter

Wijziging in de samenstelling

Dames en heren, bij brief van 28 januari 2013 bevestigen de heren Matthias Diependaele, voorzitter van de N-VA-fractie, en Piet De Bruyn dat de heer Piet De Bruyn zich vanaf zijn eedaflegging aansluit bij de N-VA-fractie.

Onderzoek van de geloofsbrieven en eedaflegging
Samenstelling van de commissies

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is geopend met een beperkt aantal plaatsen. Bezoekers die een plenaire vergadering willen bijwonen, sturen een mailtje naar 
onthaal@vlaamsparlement.be met daarin naam en geboortedatum.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.