U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 30 januari 2013, 14.00u

Voorzitter

Wijzigingen

Op zoek naar de definitieve versie?

van de Vlaamse Regering
1823 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Benoeming van een verslaggever en toelichting door de minister Toelichting van de reguleringsimpactanalyse (RIA) door mevrouw Adelheid Vanhille van de Vlaamse Milieumaatschappij Bespreking en eventueel stemming
gewijzigd
Actuele vragen
van de Vlaamse Regering
1823 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid

HOOFDELIJKE STEMMINGEN

van de Vlaamse Regering
1823 (2012-2013) nr. 1
Verslaggever
Gewestaangelegenheid
Hoofdelijke stemming
toegevoegd
EVENTUEEL hoofdelijke stemming over de moties tot besluit van het op 30 januari 2013 gehouden actualiteitsdebat over de capaciteitsproblematiek in het onderwijs

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.