U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 19 december 2012, 19.01u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Ik zie dat er geen stemverklaringen komen. (Opmerkingen van mevrouw Marijke Dillen)

Hebt u twee minuten geduld? Mevrouw Dillen, die vijf leden, die hier trouwens vrij intens aanwezig zijn geweest, zijn me dat speciaal komen vragen. Ik had verwacht dat de stemming iets later zou zijn. Ik had immers gedacht dat er nog stemverklaringen zouden komen, maar men heeft daar geen gebruik van gemaakt.

In het licht van Kerstmis en met begrip voor elkaar, en met respect voor al diegenen die hier de hele dag hebben gezeten, schorsen we vijf minuten. Als ze hier over vijf minuten niet zijn, dan wordt er gestemd.

Dames en heren, we schorsen de vergadering.

– De vergadering wordt geschorst om 19.34 uur.

– De vergadering wordt hervat om 19.41 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.