U bent hier

Plenaire vergadering

dinsdag 18 december 2012, 9.02u

Verwelkoming
De voorzitter

Dames en heren, ik wil heel in het bijzonder de heer Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad, welkom heten. Hij is hier vandaag aanwezig voor een speciale gelegenheid. Het was trouwens op 9 juni 2010 dat hij het Vlaams Parlement als een van de eerste parlementen in Europa heeft toegesproken. Van harte welkom.

Verontschuldigingen
Onderzoek van de geloofsbrieven en eedaflegging

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.