U bent hier

Plenaire vergadering

donderdag 5 juli 2012, 9.00u

Regeling van de werkzaamheden

Ik heb een korte dienstmededeling. Elke twee minuten komt een volksvertegenwoordiger me vragen hoe het eruitziet voor deze voormiddag. We zullen vergaderen tot 12.30 uur. We pauzeren tot 14 uur en om 14 uur gaan we verder. De stemmingen hebben deze namiddag plaats. Men vraagt me hoe laat dat zal zijn. Als u lang spreekt over bijvoorbeeld het Reisbureaudecreet, wat uw goed recht is, dan betekent dat dat de rest van de agenda zich ook verplaatst. Is dat voor iedereen duidelijk? Ik hoop dat er niemand nog naar voren komt om mij te vragen hoe laat de stemmingen beginnen.

Vergadering bijwonen

U wil een vergadering  bijwonen? Dat kan! U kunt zich gewoon aanmelden bij de bezoekersingang (Leuvenseweg 86, 1000 Brussel).

Zolang er zitplaatsen vrij zijn, worden toehoorders binnengelaten. Zitplaatsen kunnen niet gereserveerd worden. Raadpleeg vooraf de agenda van de plenaire vergaderingen of de commissievergaderingen.

U kunt ook steeds de plenaire vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube. 

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.