U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 4 juli 2012, 14.00u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, we bieden van 18 tot 19 uur een lichte maaltijd aan in het zelfbedieningsrestaurant. De regering mag daar ook gebruik van maken. We zullen de rekening wel sturen, maar dat is een ander probleem. (Gelach)

Dames en heren, ik stel voor om de agenda van de plenaire vergaderingen van vrijdag 6 juli 2012 aan te vullen met de hoofdelijke stemmingen over de moties tot besluit van de in commissie gehouden interpellaties waarvan de indieningstermijn zal zijn verstreken.

Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vanmiddag.

We komen om 19 uur opnieuw bijeen om onze agenda verder af te handelen.

– De vergadering wordt gesloten om 18.03 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.