U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 20 juni 2012, 14.05u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, het Uitgebreid Bureau heeft het ontwerp van decreet tot wijziging van diverse bepalingen van het decreet van 13 december 2002 houdende de oprichting van de naamloze vennootschap van publiekrecht Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) op de agenda van de plenaire vergaderingen van 27 juni 2012 geplaatst.

Aangezien het verslag namens de commissie nog maar net is ingediend, stel ik voor om het ontwerp van decreet te verdagen tot de plenaire vergaderingen van 4 juli 2012. Is het parlement het hiermee eens? (Instemming)

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

We komen opnieuw bijeen op woensdag 27 juni 2012 om 9.30 uur en 14 uur.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 19.40 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.