U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 30 mei 2012, 14.00u

Mededelingen van de voorzitter
De voorzitter

Collega’s, alvorens tot de hoofdelijke stemmingen over te gaan, wensen wij collega Bart Tommelein te feliciteren met de geboorte van zijn zoon Arthur. (Applaus)

Mevrouw Sabine Poleyn is vandaag bevallen van een tweeling. Victor weegt 2,850 kilogram en Martijn weegt 2,650 kilogram. Hoeveel Arthur weegt, weet ik niet. De kindjes van mevrouw Poleyn stellen het allebei zeer goed. U hebt allemaal de groeten van mevrouw Poleyn. (Applaus)

Arthur woog 3,680 kilogram. (Opmerkingen)

Hij is net als zijn vader aan het afvallen. (Gelach)

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.