U bent hier

De voorzitter

Hoofdelijke stemming

Dames en heren, aan de orde is de hoofdelijke stemming over het voorstel van resolutie.

Stemming nr. 1

Ziehier het resultaat:

112 leden hebben aan de stemming deelgenomen;

91 leden hebben ja geantwoord;

21 leden hebben zich onthouden.

Dientengevolge neemt het Vlaams Parlement het voorstel van resolutie aan. De resolutie zal aan de Vlaamse Regering worden overgezonden.

De heer Tommelein heeft het woord.

Voorzitter, mevrouw Smaers is terug, maar mevrouw Poleyn gaat nu met zwangerschapsverlof. Voor deze en de volgende periode heb ik een stemafspraak met haar.

De voorzitter

De heer Keulen heeft het woord.

Ik heb een stemafspraak met de heer Patrick Janssens, die niet zwanger is, maar blijkbaar wordt geteisterd door een hernia.

De voorzitter

De heer Gysbrechts heeft het woord.

Peter Gysbrechts

Voorzitter, ik heb ook een stemafspraak, met mevrouw Schryvers.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.