U bent hier

Plenaire vergadering

dinsdag 20 december 2011, 13.59u

Regeling van de werkzaamheden
De voorzitter

Dames en heren, hiermee zijn we aan het einde gekomen van onze werkzaamheden voor vandaag.

We komen morgen om 10 uur en 14 uur opnieuw bijeen om onze agenda verder af te handelen.

Morgenvoormiddag bespreken we nog een aantal delen van de begroting. Om 14 uur hebben we actuele vragen. Alle punten die vandaag werden behandeld, worden morgen in de actuele vragen afgewezen. Er waren vandaag twee vragen over Robert Voorhamme, die worden allebei afgewezen. Dat is al uitgebreid aan bod gekomen.

De vergadering is gesloten.

– De vergadering wordt gesloten om 23.30 uur.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 
De publiekstribune is gesloten.

De commissiewerkzaamheden zullen voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. 

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.