U bent hier

Plenaire vergadering

woensdag 9 november 2011, 14.02u

Mededeling van de voorzitter
De voorzitter

Dames en heren, iedereen heeft een brief ontvangen van de voorzitter van het parlement waarin de spelregels voor het stellen van actuele vragen nog eens duidelijk zijn beschreven. Er zijn meer actuele vragen. We gaan dus nog strenger toezien op enerzijds het tijdsgebruik en anderzijds het niet gebruiken van welk stuk dan ook.

Vergadering bijwonen

Wegens de Coronacrisis vinden de plenaire vergaderingen op woensdagen (14u) plaats met een beperkt aantal volksvertegenwoordigers. De overige parlementsleden kunnen van thuis uit digitaal stemmen. De plenaire vergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

zullen de commissiewerkzaamheden voor het grootste deel digitaal en via videogesprekken gebeuren. Als de werkzaamheden het vereisen, vinden sommige vergaderingen fysiek plaats. Alle commissievergaderingen zijn rechtstreeks te volgen via deze website. De publiekstribune is gesloten.

U kunt steeds de vergaderingen (her)bekijken via onze website of YouTube.

Wanneer vinden de vergaderingen plaats? Raadpleeg de volledige agenda voor deze week, of de parlementaire kalender voor een algemeen beeld van de planning van de vergaderingen in het Vlaams Parlement.